onsdag den 15. april 2015

Hyggelig frokost

I påskeferien var hele familien samlet til frokost i sommerhuset. Sommerhuset er mine forældres, og det er efterhånden blevet en tradition, at vi holder vores påskefrokost deroppe og allesammen medbringer lidt forskelligt mad. Det er en hyggelig dag, hvor børnene også kommer på æggejagt, som påskeharen har lavet til dem. Gad vide om de har nogen idé om, at det er morfar, der er påskeharen.... Jeg tror det ikke. 
Vi var helt utroligt heldige med vejret i år, og efter maden var vi faktisk ude det meste af tiden. Nu håber jeg bare, at det gode vejr kommer igen til weekenden, hvor den står på loppemarked og økokøer der skal ud at danse.

                   
Jeg havde medbragt lækker sild fra Glyngøre, som jeg havde fået lov til at teste. Vi smagte på karrysild og sild med ramsløg og citron. Karrysilden var lækker og helt som den skulle være. Det er jo en sild man har smagt før, modsat den med ramsløg og citron. Den variant var der derfor rift om. Den var helt utrolig lækker. Dejlig mild i smagen, og med et snert af citron, som hverken var for meget eller for lidt. Nu drikker jeg ikke selv snaps, men de der gjorde sagde, at den også var rigtig god til snapsen.

                             

               

                            

                            

                            

3 kommentarer:

 1. Hvor lyder og ser det hyggeligt ud.

  SvarSlet
 2. Ihh sikke fine billeder og lækkert chokolade og sild ;-)

  SvarSlet
 3. Den sild der har vi også spist her i påsken. Den er mega god. Jeg måtte afsted efter mere. Haha.
  Hilsen Jannie

  SvarSlet