tirsdag den 28. april 2015

Hygge i køkkenet

Vi har jo som tidligere skrevet modtaget det fineste lille køkken fra Jollyroom. Da børnene kom hjem og så, at der var kommet nyt legetøj, blev de ellevilde. De rykkede det lille røde køkken ind på Vilmas værelse, og begyndte straks at lege restaurant. Der blev lavet menukort, dækket bord, lavet mad og sendt invitationer ud til den helt store guldmedalje. Der blev leget med køkkenet resten af dagen, og dagene efter er det også rigtig blevet brugt.
Min lille niece Agnes på 2 år var forbi og blive passet en dag, og da hun også er ret vild med at lave mad og made dukkerne, gik hun straks over til køkkenet, der bare har den helt perfekte størrelse til en 2 årig. Alt i alt er det blevet brugt rigtig flittigt af vores egne børn og de børn der ellers kommer i huset, og jeg kan anbefale, at man smutter ind på Jollyroom, hvis man tænker, at børnene skal forkæles med et nyt køkken.

                                

                                

                                

                                 

                                 

                                 
                      Kig forbi Jollyroom som har Nordens største udvalg af udstyr til børn.

4 kommentarer:

 1. Det er dog det sødeste lille køkken :-)

  SvarSlet
 2. Ja, det er godt nok fint det køkken. Jeg kan godt forstå, at børnene blev glade. Jeg må da vist på Jollyroom.
  Mvh. Kirsten

  SvarSlet
 3. Jollyroom er en rigtig god side. Masser af forskelligt til børn.
  Mvh. Linda

  SvarSlet
 4. Hvor er det sødt!! Det passer godt i størrelsen til sådan en bette en. Jeg synes at de køkkener vi har set er lidt for store til en på 1 1/2 år.....
  Hilsen Maybritt

  SvarSlet