fredag den 17. april 2015

Grønne fingre....

Har jeg grønne fingre? Nejjjj ikke helt vildt synes jeg. Jeg har svært ved nogle blomster og planter. Men sådan noget som mit drivhus derimod går forrygende. Alt hvad jeg smider derind gror helt vildt, og jeg høster og høster af agurker og tomater i alle afskygninger. I år bliver det måske endnu bedre. Jeg har nemlig fået en pakke med en helt masse forskelligt gødning fra Bayer Garden til både drivhus og indenfor, og jeg glæder mig vanvittigt til, at få det afprøvet. Nu er det også snart tid til, at få havemøblerne ud af drivhuset, og få gjort klar til, at få plantekasser og det hele stillet an til sommeren. Det bliver nu skønt, sådan at kunne gå derud og hygge sig igen. Det er som om, at det er evigheder siden sidst. Men det er det jo på en måde også... Mon de havemøbler skal ud i weekenden. Det håber jeg på.
 
Denne fine goodiebag med en masse spændende sager fra Bayer Garden havde posten med forleden dag. Det er en masse lækkert fra deres nye Vitality-serie. Vitality er en ny banebrydende generation af plantepleje, som beviseligt hjælper planter til at gro og sno sig bedre. Planterne sætter simpelthen smukkeste blomster, større grøntsager og giver mere velsmagende frugter. Indtil foråret og varmen kommer, så er Vitality-planteplejen derfor ideel til at bruge indendørs. 

                              

                              

7 kommentarer:

 1. Hvor ser det indbydende ud i de flotte flasker og farver ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er rigtig fine :-)
   Kh. Mette

   Slet
 2. Karina Petersenmandag, 20 april, 2015

  Det har jeg lige købt til mit drivhus faktisk. sidste år fik vi ikke ret mange tomater, så jeg tænkte at det var der jeg ville bruge det i år.
  Vh. Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da en god idé. Jeg skal også selv bruge det i mit drivhus, så det bliver spændende, om der kommer et kæmpe udbytte i år :D Det må vi håbe på.
   Kh. Mette

   Slet
 3. Er det lavet til at bruge i et drivhus, eller er det kun udendørs?
  hilsen Marie-Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er både til drivhusplanter men også varianter, som kan bruges indenfor. Du kan læse om det, hvis du klikker øverst, hvor der står Bayer Garden. Så kommer du nemlig ind på deres hjemmeside.
   Kh. Mette

   Slet
 4. Tak for tip :-)

  SvarSlet