tirsdag den 17. april 2012

Nybagt franskbrød

Uhmm.... lækkert.


3 kommentarer:

  1. Det ser lækkert ud - deler du ikke din opskrift ? :)

    SvarSlet
  2. Hej Sabrina
    Det smagte faktisk også ret godt :)
    Jeg smider lige opskriften på i morgen.
    Kh Mette

    SvarSlet
  3. Hej igen

    Dette brød er bagt efter denne opskrift:

    25g gær
    6 dl vand
    2 dl havregryn
    2 tsk salt
    2 spsk. olie
    2 tsk honning
    3 dl fuldkornsspeltmel
    5-6 dl hvedemel. (indtil dejen føles "rigtig")

    Start med vand + gær.
    derefter havregryn + salt + sukker + olie
    Til sidst mel

    Franskbrødet hæver i 45 min.
    Derefter formes det som en stor rund bolle og ligges på en bageplade.
    Så hæver det igen 15-20 min.
    Bages på nederste rille i ca. 40 min. ved 200 grader

    God fornøjelse!

    SvarSlet