fredag den 13. april 2012

Jeg forbereder mig


Ja, det er lige hvad jeg gør. Jeg har lånt denne her fantastiske bog af min mor, og hvor er der dog mange virkelig fine billeder af drivhuse og orangerier i den. Mit drivhus er jo ikke helt så stort som nogle af dem her i, men jeg synes sagtens, at man kan få nogle gode ideer til, hvordan man kan gøre sit drivhus rigtig hyggeligt. Nu varer det heller ikke længe, inden der kan komme billeder af mit drivhus på bloggen. Der mangler kun at komme glas i nu, så vi er snart i mål. Jubiii....

Se lige de her billeder. Man bliver helt sommerglad af at se på dem.
7 kommentarer:

 1. ja det er en super lækker og inspirerende bog ♥
  dejlig gave

  SvarSlet
 2. Der er bare et eller andet vidunderligt ved drivhuse (aaarjgh altså -dem der bliver gjort lidt ud af) Når jeg forlader denne kedelige ejerlejlighed, med dertilhørende kedelige dele-have, skal der også erhverves et drivhus :)
  Btw, skøn blog du har, jeg har modtaget en award som jeg skal videregive til fire -og du får hermed en af mig

  SvarSlet
 3. Det bliver så spændende! Glæder mig til at se det :)
  Kan være du skal ønske dig de bøger ;)

  SvarSlet
 4. Hej Kath
  Mange tak for awarden :)
  jeg kan godt forstå, at du glæder dig til at komme væk fra lejligheden. Det gjorde jeg godt nok også, dengang jeg boede i sådan en :) Der kommer bare et tidspunkt, hvor man har brug for noget frisk luft, læs HAVE omkring sig :)
  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Hej Prikke :)
  Ja, de bøger er fantastiske. Jeg MÅ eje dem! Nu er drivhuset næsten færdigt. Der mangler bare lige 8-10 ruder. -Og det er så fordi, at de var smadrede da vi åbnede for en af pakkerne igår!!! :( Øv....så skal jeg vente lidt længere. Jeg har prøvet at ringe til Bilka 10 gange nu, men de tager ik telefonen...
  Måske man sku køre derud!?!
  Knus Mette

  SvarSlet
 6. Selvfølgelig skal du det, det er en selvfølge nu :D
  Ej hvor surt!! Det er bare træls når man køber noget nyt :( Det skulle ikke undre mig de var så svære at få fat på :/ Tja det er nok det nemmest, så må vi håbe du kan få nogle nye med det samme :)
  Men jeg glæder mig så meget til at se det færdige resultat :D

  SvarSlet
 7. Wuhuu...jeg fik skisme ruderne med med det samme :)
  Så skal de bare sættes i :)

  SvarSlet