onsdag den 29. oktober 2014

It's Halloween.......vores fine græskar

Ja, så har vi været igang med at lave græskarhoveder. Oscar og Vilma havde hver deres, som blev lavet med lidt hjælp fra far og mor. Oscar var super til at ordne sådan et græskar, og stod faktisk næsten for det hele selv lige med undtagelse af lidt skærearbejde. Vilma derimod mente, at det var noget snasket stads for fingrene at tømme sådan et græskar, og brugte en ske hele vejen igennem til at få det udhulet. Hun havde selv tegnet, hvordan det skulle se ud, og jeg førte så kniven for hende. Det kom der et fint meget piget græskar ud af. Lige noget for Vilma. Skal I fejre Halloween på fredag?

                             

                             

                             

                             

4 kommentarer:

 1. Sikke fine græskar. Vi skal ikke selv holde Halloween, men i børnenes SFO bliver der holdt noget, som de skal være med til. De glæder sig helt vildt. Min store søn skal være zombie og den lille skal være monster.
  Hilsen Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder super fint. De skal da nok hygge sig i SFO'en :-)

   Slet
 2. Vi går all in i år og har inviteret to hold venner og deres børn over. Vi kvinder mødes og pynter vores hus op om eftermiddagen mens mændene tager børnene med på legepladsen. Så er der pyntet når de kommer tilbage. Vi har nærmest tømt Netto for pynt og slik og vi skal alle klædes ud og spise uhyggeligt mad. Jeg tror, at vi voksne glæder os ligeså meget som børnene haha....
  Hilsen Jeanette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op! Det lyder da helt vildt. Håber I får en rigtig god aften :-)
   Kh. Mette

   Slet