torsdag den 21. august 2014

Og det var den vintergarderobe vi kom fra

Ja, til overtøj hører sig jo støvler. Jeg har været rigtig glad for vinterstøvler fra to mærker, nemlig Ecco og Angulus. Sidste år købte jeg så Sorel støvler til begge børn, og jeg må sige, at de også gør deres arbejde SUPER fint. Faktisk så godt at det er en anbefaling værd. Mine børn har simpelthen ikke haft hverken våde eller kolde fødder, når de har haft de støvler på ude i sne og sjap. Det gode ved de støvler er altså også, at de er nemme at rengøre og de skal ikke pudses op. Derfor en fantastisk børnehave og skolestøvle. Jeg er så heldig, at de begge passer deres Sorel i år også, så vi skal bare ud og have et par til lidt pænere brug ved siden af. Her tænker jeg Angulus. De er så flotte i designet, og også rigtig varme og behagelige med det lækre bløde uldfoer i. At enkelte modeller så trænger til en pudsning af og til gør ikke så meget, når bare det ikke er hver dag, synes jeg.

                

                

4 kommentarer:

 1. Åh jeg er forelsket i angulus vintersko! De er så smukke, klassiske og fine! Kalle skal helt klart i et par brune eller sorte :)

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er nemlig rigtig flotte og super god kvalitet :-)

   Slet
 2. Hvor vildt med 2 par vinterstøvler. Her i huset får alle ungerne altså kun et par hver og vi har hellere aldrig haft flyverdragter til pænt brug. Angående Sorel støvler har jeg været forelsket i dem i flere år før jeg forrige år købte et par til begge piger. Ingen af dem var glade for støvlerne som de syntes var alt for tunge, især den yngste var vildt utilfreds med dem fordi hun ikke kunne løbe nær så stærkt.

  SvarSlet
 3. Jeps, her i huset har vi to par til begge børn. Det er mest praktisk for os :-) Vi har en flyverdragt til den bette til børnehavebrug og et skisæt til den store til skolebrug. Derudover har de begge også en ekstra jakke, hvis nu det andet skulle være vådt eller fuldstændig beskidt, hvis vi skal noget om eftermiddagen.
  Jeg har også haft kig på Sorel for flere år siden, men har først købt dem sidste år, da de var 4 og 8 år gamle. Jeg synes nemlig også, at de virker for store, tunge og "skrumlede" til dem hvis de var mindre. Jeg var lidt spændt på, om min den bette ville kunne gå ordentligt i dem, men det gik bare super godt. Ingen problemer. Men hun er også rigtig sikker og god motorisk :-)

  SvarSlet