søndag den 29. april 2012

Kan det virkelig passe

At det her vejr kommer til Danmark. -Og så allerede i næste uge??? Hvis det holder, glæder jeg mig virkelig meget. Jeg trænger til noget sol og varme, så jeg kan komme ud i haven og drivhuset og plante mine tomater og peber i potter.



onsdag den 25. april 2012

Flot til væggen

Se lige disse flotte plakater og postkort du kan udsmykke væggen med. De er fundet på denne her skønne hjemmeside.

tirsdag den 24. april 2012

Elefanter i haven

                                                                                  (Billedet er fundet på google)


Hvis bare jeg havde en liiiidt større have. Så kunne jeg da godt tænke mig nogle elefanter som disse tre....

fredag den 13. april 2012

Jeg forbereder mig


Ja, det er lige hvad jeg gør. Jeg har lånt denne her fantastiske bog af min mor, og hvor er der dog mange virkelig fine billeder af drivhuse og orangerier i den. Mit drivhus er jo ikke helt så stort som nogle af dem her i, men jeg synes sagtens, at man kan få nogle gode ideer til, hvordan man kan gøre sit drivhus rigtig hyggeligt. Nu varer det heller ikke længe, inden der kan komme billeder af mit drivhus på bloggen. Der mangler kun at komme glas i nu, så vi er snart i mål. Jubiii....

Se lige de her billeder. Man bliver helt sommerglad af at se på dem.




søndag den 8. april 2012

En tur i Aalborg Zoo

En af de rigtig gode ting ved at bo i Aalborg er vores zoologiske have. Vi bor ca. 10 min. kørsel derfra og har årskort dertil. Derfor tager vi af og til en lille tur op og ser til dyrene. Her i vinteren har vi dog ikke været der så mange gange, men mon ikke det hjælper, når der igen begynder at blive lidt mildere i vejret. Det tror jeg. Her kommer lidt billeder af nogle af de dyr, som vi så, sidste gang vi var der.











fredag den 6. april 2012

Det spirer


I min vindueskarm er det begyndt at spire. Jeg har plantet tomat og peberfrugt. Sherrytomater og blommesherrytomater i to af kasserne og rød paprikapeber og orange minipeber i de to andre. Tomaterne er hurtigst. De begyndte allerede at spire efter kun 4 dage. Peberen er noget langsommere. Den orange titter frem, men der sker absolut intet med den røde peber endnu. Det er ret hyggeligt at se det hele gro, og børnene er også vældig interesserde i at se, røre og vande. Forhåbentlig bliver nogle af planterne så store, at de kan flytte ud i det nye drivhus i løbet af den næste måned. Det var i hvert fald planen.






torsdag den 5. april 2012

Dagens buket


Jeg håber, at I nyder påsken. Det gør vi herhjemme. Vi får også udrettet en del. Idag har Tulle og jeg hentet plantesække og selvvandingskasser til drivhuset. Jeg har ryddet ud i et par skabe der virkelig trængte. Vi har spist kæmpe flødeboller og drukket en masse the. Jo jo vi både yder OG nyder her i ferien. Dejligt!

onsdag den 4. april 2012

Jeg har købt noget stort

Noget virkelig stort. Jeg har længe gerne ville have et drivhus, og det har jeg så nu! Jeg har købt et ret stort et, for hvis man skal have drivhus, kan man vel ligeså godt få et ordenligt et, når nu man er igang. Mit drivhus skal ikke bare huse planter. Det skal også fungere som en lille havestue. Derfor valgte jeg et på 11,5 kvadratmeter med dobbeltdøre. Igår og i forgårs var min far her for at hjælpe manden min med at lægge fliser og støbe fundament. Det er skam også samlet og ligger klar på græsplænen til at blive sat sammen. Uhh...hvor jeg glæder mig, til det står færdig og fint. Det bliver SÅ hyggeligt at gå og plante og indrette.


   
            Sådan ser det ud. I må vente med billeder af mit. Dette er lånt på Hageweb.no

søndag den 1. april 2012

Påskeferie og påsketræer

Så er jeg så heldig at have påskeferie. Skønt med skønt på at have 10 dages fri. Vi startede ferien med at lave to fine påsketræer med små æg købt i Tiger.

Ellers har jeg lige nu gang i et lidt større projekt, som I må høre mere om, når jeg har lidt bedre tid.





En vinder

Så er alle lodderne fra den sidste giveaway talt op, og vinderen blev Anne med bloggen Fru Flittig
Send mig en mail på mettejensen33@hotmail.com med din adresse. Så skal jeg sørge for, at du inden længe har det skønne sommerlige picnic sæt fra Rice.

1000 tak til alle jer der ville være med og velkommen til de mange nye læsere. Jeg er SÅ glad for, at I har lyst til at følge med her på bloggen.