mandag den 17. december 2012

Stjernefint

Ja, jeg havde købt det fineste flettepapir til at lave julestjerner af, og ville kaste mig ud i kunsten at flette disse helt traditionelle og meget fine stjerner. MEN så kom jeg over til mine forældre i sidste uge og så, at min far havde været igang med at flette stjerner til min mor. Og altså når nu man har en far, der mestrer kunsten at flette så fine julestjerner hvorfor så sidde og svede over det selv. Han ville meget gerne flette nogle til mig også, og nu har jeg så lige fået leveret de første 6 stk. smukke stjerner. De hænger allerede inde i et hjørne af stuen, og drejer lige så stille rundt. Super fint og hyggeligt. Tak far!Strimlerne har jeg købt i netto. Der var mange fine farver at vælge imellem, men jeg faldt for den lilla variant.

8 kommentarer:

 1. Åh hvor er de fine Mette, især den med de små hjerter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den med hjerterne er altså også fin. Jeg er også ret vild med den med harlekintern :)

   Slet
 2. De er bare så søde i de mønstrede strimler, min datter har lavet dem til mig af den sort/hvide farve,som også er købt i netto.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kan rigtig få sat folk i sving med at flette stjerner :) :) De var også rigtig flotte i den sorte.

   Slet
 3. De er så flotte. Mon det er længe siden du har købt de mønstrede strimler?

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha.. Jeg mener, at det er ved at være et par uger siden. I min Netto er der sådan nogle hyldermed en masse julesager. Der fandt jeg dem. Hvis der også er sådan nogle hylder i din Netto kan det jo være, at du kan være heldig, at der er nogle tilbage... :)

   Slet
  2. Det må jeg helt klart have kigget efter :) Tak for tippet :)

   Slet