tirsdag den 11. december 2012

Krea med ler

Jeg har set flere forskellige fine ophæng på andre blogs, og blev inspireret til selv at kaste mig ud i at prøve. Dem jeg har set har været lavet af fimoler, men da jeg stod ude i Panduro, sagde damen derude, at man også kunne bruge selvtørrende ler. Det købte jeg så. Det gik nemt med at lave dem, men det har været lidt svært, at få dem til at tørre pænt. De ville hele tiden bøje sig lidt op ude i kanterne, og jeg måtte vende dem flere gange undervejs. De endte godt nok med at blive fine, og jeg sluttede af med neonsnor og perler fra Søstrene Grene.
Hvis der er andre, der har prøvet det selvtørrende ler og har gode fif til, hvordan det tørrer, uden at det bøjer modtages de gerne.
6 kommentarer:

 1. Rigtig flotte! Må simpelthen finde tid til også at prøve. Ellers må det blive næste år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Jeg siger dig, at når først man kommer igang, går det super hurtigt.
   Kh Mette

   Slet
 2. Hvor er de fine! Jeg har også været i gang her til aften, og kan allerede nu også se, at mine bøjer, er spændt på at høre, om der kommer nogle svar til hvad man kan gøre for at undgå det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vendte dem som sagt nogle gange, men helt 100% flade er de altså ikke. Prøvede med at ligge bøger ovenpå dem, men så tørrede de slet ikke!
   Håber det lykkedes for dig :)
   Kg. Mette

   Slet
 3. De er blevet fine :) Jeg har kun prøvet med fimo, men havde ikke problemer med, at de ville bøje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) jeg købte faktisk også en pakke lilla fimo, som skal afprøves inden længe. Det er jeg lidt spændt på :)
   Kh Mette

   Slet