onsdag den 29. august 2012

Kjolemønster

Jeg har lige fået det skønneste stof ind af døren og skal igang med at sy kjole og leggins til Vilma. Jeg har bare lige et lille bitte problem. Jeg har en klar idé om, at kjolen skal være ligesom Småfolks kjoler, men det er bare ikke så let at finde et mønster på sådan en. Derfor har jeg været igang med at tegne selv, så det er spændende, om den bliver god. Jeg skal lige sy en prøvekjole før jeg sætter saksen i det "rigtige" stof.




For Søren hvor er det da fint. Tror det bliver super godt med orange leggins til.

6 kommentarer:

  1. Hej Mette.

    Det er ikke så svært at tegne efter småfolks kjoler, så det skal du nok klare :) Sørg bare for at få tegnet et ordentligt sømrum i ærmegabene, så de ikke bliver for smalle.

    Kh. Betine

    SvarSlet
  2. Hej Betine.
    Mange tak for tippet :)
    Prøvekjolen er nu klippet op, så nu skal der bare findes tid til at sy den sammen ;)
    Kh Mette

    SvarSlet
  3. Hej Mette.

    Der er et rigtig godt A-kjolemønster i Hanne og Sofie Meedoms børnetøjsbøger.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ihhh...1000 tak for tippet Dorthe. Det vil jeg da helt sikkert finde, hvis resultatet ikke bliver, som jeg vil have det :)
      Kh Mette

      Slet
  4. Hi, jeg var også vild med småfolks kjolens pasform på min pige da hun var så lille at " natkjole" kjolen var noget hun gerne ville går i ...prøvede flere møntre af til jeg fandt frem ti onion 20021-:) med må ændringer i ærmepasform er dette den perfekte mønster -:) Bambi stoffet er er så flot,skam min pige er for stor ti at have en kjole i den stof..

    SvarSlet
    Svar
    1. Hejsa
      Tak for tippet. Hvis mit eget mønster kikser, kigger jeg lige på det, du anbefaler fra Onion. De mønstre plejer normalt også, at være rigtig gode :)
      Kh Mette

      Slet