lørdag den 25. juni 2011

Den første dag i sommerferien blev brugt på....

Så tog vi hul på ferien.... Det har været en dejlig stille hyggedag. Den er blevet brugt på at få sat lidt skik på huset inde og udenfor. Børnene har leget i haven, fanget edderkopper og bare hygget og slappet af. Jeg har bagt hindbærsnitter efter Tinas (hyggetrolde&bulderbasser) opskrift. De blev fantastisk gode. Alt i alt en dejlig dag. Nu sover begge børn, og jeg tror nok der er nogen der glæder sig til i morgen. Der går turen nemlig til Legoland.


2 kommentarer:

 1. Hej Mette :)
  Sejt at du sådan har været i gang med at bage og dejligt at de blev gode - tiltrods for den manglende ingrediens i opskriften - sorry, fejlen er rettet!!!
  I må have en rigtig god tur i Legoland!!! - hvis ikke I har fribilletter til barnet over 3, så kan I købe en pose gifler i f.eks. Rema (Pägen gifler) til 10 kroner. På posen er der en fribillet til et barn - så sparer man ihvertfald 250 kr... Bare et tip, hvis nu!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 2. Hej Tina
  Tak for det. Det var en skøn tur, og så heldige vi var med vejret. Tak for tippet om billet. Oscar havde faktisk tegnet en tegning af Star Wars, og kom så gratis ind på den. Jeg havde fundet nogle billetter, så to voksne kom ind for en voksens pris, så det var en utrolig billig tur, vi kom på.... :o)

  SvarSlet