onsdag den 18. marts 2015

Frisk pasta med grøntsager

Vi har herhjemme smagt på de nye grøntsagsbånd fra Pastella frisk pasta.

Pastella grøntsagsbånd er En helt ny type frisk pasta lavet af: 40% grøntsager og 60% traditionel pastadej (durummel, hvedemel, gluten)

Båndene smager som frisk pasta, og ser ud som frisk pasta, men i flotte, naturlige farver afhængig af grøntsag. Pastaen er rigtig god hvis man ikke har oceaner af tid til madlavning, for tilberedningstiden er kun 1 minut.

Pastaen fås i varianterne gulerod, broccoli/ærter og blomkål, og den første vi smagte herhjemme var den med gulerødder, som har en dejlig mild smag, og er rigtig lækker med kødsovs til. Jeg har jo en søn, som er vild med stort set alle slags grøntsager, så jeg var ikke i tvivl om, at han ville kunne lide pastaen. Derimod er lillesøster Vilma fuldstændig grøntsagsforskrækket, og tror at hun skal dø, hvis noget grønt rører hendes tallerken. Derfor var jeg lidt spændt på, hvordan hun ville tage imod grøntsagspastaen. Men heldigvis faldt den også i god jord hos hende. Hun spiste en kæmpe portion, så det er da bestemt ikke sidste gang, det bliver serveret herhjemme.                  
                                   Vilma fjoller med frisk pasta som overskæg ;-)


8 kommentarer:

 1. Haha... Din datter er da den perfekte reklame for Pastella. Hun har bare et glimt i øjet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja hun er en værre fjoller** :D :D
   Hun kunne sikkert nok sælge noget pasta hahaha....

   Slet
 2. Det har jeg set i butikkerne, men var "bange" for at smagen af grøntsager var for gennemtrængende så min søn ikke ville spise det. Men det skal da prøves så.
  Hilsen Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Det smager faktisk bare som almindeligt frisk pasta. Og hvis min kræsne datter vil spise det, så vil alle haha......

   Slet
 3. Tak for tippet. Det må vi smage herhjemme.
  Mvh. Ann

  SvarSlet
 4. Ej det var da lækkert :-)

  SvarSlet