tirsdag den 1. april 2014

Interessant ny viden

For et stykke tid siden blev min familie og jeg spurgt, om vi havde lyst til at prøve et nyt kosttilskud. Jeg fik tilsendt information om produktet og blev faktisk noget overrasket. Det viser sig nemlig, at hele 70% af immunforsvaret stammer fra mave-tarmsystemet. Jo flere forskellige bakterier mave-og tarmsystemet har – jo stærkere er vores immunforsvar.... Hmm..... Det vidste jeg altså ikke.


Duolac er en ny generation af kosttilskud, som består af friske mælkesyrebakterier i form af pulver, tablet eller kapsel. Duolac kan supplere de mælkesyrebakterier, der allerede findes i vores mave- og tarmsystem fra naturens side – men som langt fra alle af os har nok af.

Nogle kender sikkert det gode tip med at spise mælkesyrebakterier, når man skal ud og rejse for at holde sin mave i balance til trods for mødet med fremmede køkkener og anderledes hygiejne-rutiner. Men som noget nyt, kan du dagliget hjælpe dit mave-tarmsystem til topform ved bare lige at snuppe sådan et tilskud.


Duolac findes i disse varianter:
 • Duolac Daglig+ Vitalitet med C-vitamin: 1 kapsel = 7 milliarder mælkesyrebakterier. De bidrager til et normalt fungerende immunforsvar og mindsker træthed og udmattelse.
 • Duolac Daglig+ Børn: 1 tyggetablet formet som en bamse med vaniljesmag = 2,3 milliarder mælkesyrebakterier.
 • Duolac Derma+ Plus med biotin: 1 brev med vaniljesmag = 10 milliarder mælkesyrebakterier, som bidrager til vedligeholdelse af normal hud. Drysses over kold mad eller indtages direkte i et glas vand evt.
 • Duolac Rejse+ 2 i 1: 1 tyggetablet med ananassmag = 2,3 milliarder mælkesyrebakterier. Indtages 2-4 dage før afrejse og 1-2 tabletter på rejsen. 
 • Duolac Normal+ Immunforsvar med C-vitamin: 1 tablet = 3 milliarder mælkesyrebakterier.

Herhjemme blev der taget godt imod de nye "vitaminpiller", som Vilma kaldte dem. Hun var meget imponeret over, at dem til børn er formet som en lille pige eller drengebamse. De blev også taget godt imod af Oscar, som synes de dufter og smager så dejligt af koldskål. Nu har vi spist Durolac i 2 uger, og vi fortsætter, og glæder os over, at vi styrker vores immunforsvar, så vi forhåbentlig ikke render ind i en masse sygdom her i foråret. 

                            

                            

                            

                            

Find mere Info her: http://www.orifarm.dk/forbrugere/produkter/kosttilskud.aspx

6 kommentarer:

 1. Ja, det er spændende læsning... :-)

  SvarSlet
 2. Tak for Info. Jeg har et barn der er evig forkølet. Der er jo så mange børn der smitter hinanden nede i vuggestuen. Jeg kunne godt tænke mig at prøve det du skriver om på Magnus.
  Mvh. Line

  SvarSlet
 3. Vildt!!! Det vidste jeg ikke noget om det her. Mine unger er skis'me også tit ramt af et eller andet, så måske skulle man overveje dette. Må man give til børn på 2 år?
  Hilsen Anette

  SvarSlet
 4. Det må virkelig prøves! Jeg er næsten på vej ud af døren efter en ration hahaha...... Jeg er SÅ træt af snot og hoste :(
  Tak for tippet :)

  SvarSlet
 5. Det var da interessant læsning. Jeg kigger lige ind på hjemmesiden :-)

  SvarSlet
 6. Lisbeth B Jørgensentirsdag, 01 april, 2014

  Jeg skal da prøve den der hjælper på huden. Er spændt på, om det vil kunne hjælpe mig, da jeg har meget fedtet hud altid.... :(

  SvarSlet