torsdag den 13. marts 2014

Hurtig aftensmad

Engang imellem kommer man bare lidt sent hjem fra arbejde, og det skal gå lidt hurtigt med aftensmaden. Sådan en dag havde vi herhjemme igår, og så var det altså dejligt, at vi havde fået lov til at teste to forskellige sovse fra Knorr. Vi smagte på bearnaise sovsen for et par uger siden, og den var ganske god. Steaksovsen blev testet igår, og den var også rigtig lækker. Børnenes favorit var steaksovsen, og især Vilma var tosset med at dyppe alt i den.
Sovsen er nem at tilberede. Den skal bare opvarmes i en gryde, og der skal hverken tilsættes mælk, vand eller noget som helst. Så bliver det vist ikke nemmere. Jeg kunne forestille mig, at begge sovser ville være rigtig gode til grillmaden her til sommer, og det er ikke sidste gang, de kommer på bordet herhjemme.
 
                        

                       
 
                            


Har man brug for lidt inspiration til madlavningen kan man på www.knorr.dk få tips til madplanen, finde opskrifter og få svar fra Knorr-kokkene, hvis man har madspørgsmål. Man kan også dele sine egne favoritopskrifter og samle point og medaljer, som kan benyttes til køkkenudstyr.

3 kommentarer:

 1. Dejligt med en god anbefaling :-)

  SvarSlet
 2. Pyha... kender godt de dage. Der har man altså brug for noget mega nemt. Vi har smagt sovsen herhjemme, og mine piger var også helt vild med steaksovsen.
  Hilsen Birgitte

  SvarSlet
 3. søde billeder. hun ser meget tilfreds ud.

  SvarSlet