onsdag den 19. juni 2013

Frisk med Cold Pickwick

Vi har fået en pakke ind af døren fra Pickwick. Det er en pakke med tre forskellige slags kold te i, som vi har sagt ja til at teste. 
Der findes varianten Cold Pineapple Punch, hvor den søde ananas spiller perfekt sammen med grønt te og et twist af frisk kokos. Cold Red Fruit Burst der smager af saftige hindbær, og har et et let strejf af hyben, æbler og tranebær. Og Cold Peach Crush der balancerer søde solmodne ferskner perfekt med en frisk sort te. 
Den første der skulle smages, var den med de røde bær. Det var super nemt at lave. Man tager bare en af de små tepuder, putter den i et glas og hælder iskoldt vand i. Så skal den trække i 5-8 minutter, fyld en håndfuld isterninger i, og så har man en dejlig frisk velsmagende iste. Vilma var min lille hjælper i projekt iste, og hun var meget forundret over, hvordan den lille "pude" kunne forvandle vandet. 
Den kolde Pickwick te er helt naturlig og består af ingredienser som grøn eller sort te, samt forskellige frugter og bær. De er sødet med en lille smule stevia og indeholder under 1 kalorie pr. glas. Tag et kig på www.pickwick.dk og læs mere om sommerens hotteste(koldeste...) nyhed.


5 kommentarer:

 1. Wauw det ser godt ud!!!

  SvarSlet
 2. Ja, det ser friskt ud. Er det meget sødt?
  Vh. Ninna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ninna. Nej, det er slet ikke sødt som saftevand. Det er bare ligesom sådan en iste man køber på flaske :)
   Kh. Mette

   Slet
 3. Hold da op så nemt! Dem har jeg aldrig set før. Smager det som det iste man køber på flaske?
  Hilsen fra Line

  SvarSlet