mandag den 20. maj 2013

Hjemmebagte grissini

I får lige et par billeder af nogle grissinier, som Tulle og jeg bagte forleden dag. De er super nemme at lave, og de blev ganske gode. Man kan krydre dem med lige det, man kan lide og har i huset. Vi lavede nogle uden noget, nogle med sesam og nogle med krydderurtemix.





5 kommentarer:

  1. Årh de ser gode ud. Har du en opskrift?

    SvarSlet
  2. Yum, de ser lækre ud - passer lige til et tapasbord!

    - Anne

    SvarSlet
  3. Tak, de blev super gode. Her kommer opskriften:

    Grissini (25-30 stk)
    25 g gær
    2½ dl lunkent vand
    2 tsk salt
    5 spsk olivenolie
    6-7 dl hvedemel (prøv evt at erstatte de 2 dl med grovmel, for en grovere grissini)
    lidt vand til pensling
    flagesalt/sesamfrø/birkes/revet parmesansost

    SvarSlet
  4. Dem må jeg helt sikkert prøve at bage, passer perfekt til en lækker tapas anretning, mums.
    God weekend til dig.

    VH Louise

    SvarSlet
  5. Ja, gør det Louise. Kunne også godt forestille mig, at de vil være gode til nogle forskellige former for dip :-)
    God weekend til dig :-)
    Smil fra Mette

    SvarSlet