tirsdag den 12. februar 2013

Weekendens bagværk

I weekenden blev der bagt fastelavnsboller til den store guldmedalje. Vi havde fået lov til at teste nogle lækre produkter fra Odense marcipan, og det kom der simpelthen de mest fantastiske fastelavnsboller ud af. I stedet for at fylde creme ind i bollerne brugte vi kransekagemassen fra Odense marcipan. Det var SÅ nemt. Vi lavede bolledejen, klippede hul i posen med kransekagemasse og trykkede en lille klat ud på hver bolle og lukkede dem så. Så blev de bagt og derefter pyntet med glasur og fine stjerner, og vupti havde man lige 25 lækre fastelavnsboller. Så bliver det vist ikke nemmere, og de smagte skønt. Opskriften på dem og mange andre lækre sager kan findes på Odense marcipans hjemmeside.


4 kommentarer:

 1. Uhm... Hvor lækkert:-) Det ser også ud til, at det er noget Tulle kan lide:-) Knus fra moster Fjer

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de var rigtig lækre. Måske der skal bages nogle oppe i sommerhuset i næste uge :-) Tulle var vild med dem. Hendes blev selvfølgelig spist fra toppen hehe.... :D

   Slet
 2. Årh de ser lækre ud, dem jeg bagte for et par uger siden blev lidt tunge i det, måske jeg skal have din opskrift i stedet for :) Typisk tulle at spise fra toppen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den kan du godt få. Jeg synes i hvert fald, at de blev rigtig gode. Jeps, typisk Tulle haha....

   Slet