onsdag den 21. november 2012

Uhmm....kaffe

I skrivende stund sidder jeg med en rigtig god kop kaffe. Jeg har nemlig fået lov til at afprøve en Philips Senseo kaffemaskine. Her i huset bliver der drukket en del kaffe, så der blev taget imod med begejstring, da denne smarte maskine landede i det lille hjem for en uges tid siden. Og afprøvet er den da blevet. I den grad. Jeg havde fødselsdag i fredags, og der blev der brygget en masse forskellige kopper kaffe, og folk var meget begejstrede. Det er altså en noget anden smag end en almindelig kop kaffe, og skummet på toppen giver lige et ekstra pift.


Jeg har lige fundet ud af, at man også kan få kakao pads til maskinen, og det kan da kun gå for langsomt med at få sådan en pose indkøbt, så børnene også kan nyde godt af Senseomaskinen. Jeg er selv ret vild med en god kaffe latte, og da den variant også findes til Senseoen, må jeg da også have den indkøbt.


Ja, vi er ret vilde med maskinen herhjemme. Den er super nem at betjene. Den er hurtig til at varme op og lave en god kop kaffe, og så er det dælme smart, at man er fri for at starte kaffemaskinen op, når man er alene hjemme og bare trænger til en enkel kop kaffe.
Nu vil jeg nyde resten af min kaffe inden jeg skal ud at handle. Hvis man lukker øjnene, når man tager en tår, kan man næsten narre sig selv til at tro, at man sidder på en hyggelig café......

4 kommentarer:

 1. Det er nu ikke noget så godt som en god kop kaffe, bare nyd den ;O)

  Mona

  SvarSlet
 2. Ejjj sådan en maskine må jeg simpelthen eje! Den kommer på ønskesedlen til jul :-)
  Vh Sanna

  SvarSlet
 3. Jamen man får da bare lyst til kaffe når man læser dette!!! Må hellere lige undersøge prisen på en Senseo hihi...

  SvarSlet