Start med vand + gær. derefter havregryn + salt + sukker + olie Til sidst mel
Franskbrødet hæver i 45 min. Derefter formes det som en stor rund bolle og ligges på en bageplade. Så hæver det igen 15-20 min. Bages på nederste rille i ca. 40 min. ved 200 grader
Det ser lækkert ud - deler du ikke din opskrift ? :)
SvarSletHej Sabrina
SvarSletDet smagte faktisk også ret godt :)
Jeg smider lige opskriften på i morgen.
Kh Mette
Hej igen
SvarSletDette brød er bagt efter denne opskrift:
25g gær
6 dl vand
2 dl havregryn
2 tsk salt
2 spsk. olie
2 tsk honning
3 dl fuldkornsspeltmel
5-6 dl hvedemel. (indtil dejen føles "rigtig")
Start med vand + gær.
derefter havregryn + salt + sukker + olie
Til sidst mel
Franskbrødet hæver i 45 min.
Derefter formes det som en stor rund bolle og ligges på en bageplade.
Så hæver det igen 15-20 min.
Bages på nederste rille i ca. 40 min. ved 200 grader
God fornøjelse!