onsdag den 30. april 2014

Så er der endnu en Giveaway til jer

Denne gang kan I vinde en 3 dages kur fra Nutrilett. Jeg har netop modtaget mit Nutrilett-kit, og det ser rigtig spændende ud, så jeg glæder mig meget til at få det afprøvet. Pakken består af en masse forskellige retter til både morgen, middag og aften og også til mellemmåltider. Der er bl.a. shakes, grøntsagssupper, pastaretter og chokobarer og budding deri, så det bliver da bestemt ikke en kedelig kur. 
Med kuren følger også en lille vejledning, hvori man kan læse lidt om de forskellige sager i boksen. 

Har du lyst til at prøve lykken og vinde en Nutrilett 3 dages kur, er det eneste du skal gøre, at skrive en kommentar nedenfor. Jeg vil selvfølgelig blive glad, hvis du også vil følge mig på bloglovin.

Jeg trækker hele 3 heldige vindere lørdag d. 10 maj.




fredag den 25. april 2014

Påsketunikaen

I skal da lige se den tunika, som jeg fik lavet til Vilma i påsken. 

mandag den 21. april 2014

Leggins i lange baner....

Jeg har brugt noget af tiden i påskeferien på at få syet noget nyt forårstøj til Vilma. Det er bl.a. blevet til en ny tunika og en masse leggins. Barnet elsker jo at gå i kjole og nederdel, så leggins til at tage på dertil passede hende meget godt, og de er skam da også allerede blevet indviet.

          

                        

                        

                        

fredag den 18. april 2014

Tandbørstning

Vilma og Oscar har fået lov til at teste tandbørster fra Jordan, og de er meget enige om, at designet er ganske fint. Vilmas var med tilhørende timeglas, som hun var meget begejstret for, og Oscars var med en lille basketball, og fik derfor også point for sejhed. Vi voksne står stadigvæk for tandbørstningen af begge børn, og begge tandbørster var rigtig fine og gode at børste med. Hvis man har et barn, som ikke er helt så vild med at få børstet tænder, kunne man måske vinde lidt med disse tandbørster med tilhørende "legetøj". De er i hvert fald godkendt herhjemme af børn og voksne for både funktion og design. 





søndag den 13. april 2014

Zara kids piger

Forår og sommertøjet fra Zara er som altid helt fantastisk. Jeg kunne bruge en million på tøj til ungerne derinde. Der er virkelig meget fint denne gang. Hvis jeg skulle vise mine favoritter til både pigerne og drengene, ville der komme den vildeste billedspam. Så derfor kommer der i første omgang lige et lille udpluk af smukke sager til pigerne. Mon ikke man kan ane, hvilken farve der er min favorit denne sommer...

           

           

           

            

            

            

fredag den 11. april 2014

Vinderen af Durolac er.....

Hende her: http://kreamrslolli.blogspot.dk/

Send mig en mail med din adresse, så får du snart en dejlig pakke.

Tak til alle dem der ville være med :-)

                         

mandag den 7. april 2014

Vind vind vind

Nu skal vi nemlig have en give away igen. Denne gang kan du vinde Durolac kosttilskud, som jeg har skrevet om tidligere her på bloggen. Det du kan vinde er:

  • Duolac Daglig+ Vitalitet med C-vitamin: 1 kapsel = 7 milliarder mælkesyrebakterier. De bidrager til et normalt fungerende immunforsvar og mindsker træthed og udmattelse.
  • Duolac Daglig+ Børn: 1 tyggetablet formet som en bamse med vaniljesmag = 2,3 milliarder mælkesyrebakterier.
  • Duolac Derma+ Plus med biotin: 1 brev med vaniljesmag = 10 milliarder mælkesyrebakterier, som bidrager til vedligeholdelse af normal hud. Drysses over kold mad eller indtages direkte i et glas vand evt.
Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar herunder, og så vil jeg blive meget glad, hvis du vil følge mig med bloglovin.

Jeg trækker en vinder d. 11/4


fredag den 4. april 2014

Søndag på bylegepladsen

I Aalborg har vi haft et Tivoli. Det blev desværre lukket for et par år siden pga. økonomi, og i stedet for er der nu en park med lidt forskellige aktiviteter. Der er bl.a. en rigtig fin legeplads, og den besøgte vi søndags i det fine forårsvejr. Det var noget børnene nød, og det gjorde vi voksne faktisk også. Vi blev da også lige nød til, at tage en rutschebanetur eller to.

                           

                            

                           

                           

                           

                           

                           

                            

                           

tirsdag den 1. april 2014

Interessant ny viden

For et stykke tid siden blev min familie og jeg spurgt, om vi havde lyst til at prøve et nyt kosttilskud. Jeg fik tilsendt information om produktet og blev faktisk noget overrasket. Det viser sig nemlig, at hele 70% af immunforsvaret stammer fra mave-tarmsystemet. Jo flere forskellige bakterier mave-og tarmsystemet har – jo stærkere er vores immunforsvar.... Hmm..... Det vidste jeg altså ikke.


Duolac er en ny generation af kosttilskud, som består af friske mælkesyrebakterier i form af pulver, tablet eller kapsel. Duolac kan supplere de mælkesyrebakterier, der allerede findes i vores mave- og tarmsystem fra naturens side – men som langt fra alle af os har nok af.

Nogle kender sikkert det gode tip med at spise mælkesyrebakterier, når man skal ud og rejse for at holde sin mave i balance til trods for mødet med fremmede køkkener og anderledes hygiejne-rutiner. Men som noget nyt, kan du dagliget hjælpe dit mave-tarmsystem til topform ved bare lige at snuppe sådan et tilskud.


Duolac findes i disse varianter:
  • Duolac Daglig+ Vitalitet med C-vitamin: 1 kapsel = 7 milliarder mælkesyrebakterier. De bidrager til et normalt fungerende immunforsvar og mindsker træthed og udmattelse.
  • Duolac Daglig+ Børn: 1 tyggetablet formet som en bamse med vaniljesmag = 2,3 milliarder mælkesyrebakterier.
  • Duolac Derma+ Plus med biotin: 1 brev med vaniljesmag = 10 milliarder mælkesyrebakterier, som bidrager til vedligeholdelse af normal hud. Drysses over kold mad eller indtages direkte i et glas vand evt.
  • Duolac Rejse+ 2 i 1: 1 tyggetablet med ananassmag = 2,3 milliarder mælkesyrebakterier. Indtages 2-4 dage før afrejse og 1-2 tabletter på rejsen. 
  • Duolac Normal+ Immunforsvar med C-vitamin: 1 tablet = 3 milliarder mælkesyrebakterier.

Herhjemme blev der taget godt imod de nye "vitaminpiller", som Vilma kaldte dem. Hun var meget imponeret over, at dem til børn er formet som en lille pige eller drengebamse. De blev også taget godt imod af Oscar, som synes de dufter og smager så dejligt af koldskål. Nu har vi spist Durolac i 2 uger, og vi fortsætter, og glæder os over, at vi styrker vores immunforsvar, så vi forhåbentlig ikke render ind i en masse sygdom her i foråret. 

                            

                            

                            

                            

Find mere Info her: http://www.orifarm.dk/forbrugere/produkter/kosttilskud.aspx