søndag den 27. november 2011

Glædelig 1. søndag i advent

Vi fik lavet vores adventsstage færdig igår. Sådan her endte den med at se ud. Jeg er slet ikke mester i sådan noget blomster/dekorationsagtigt noget, men jeg synes nu egentlig, at den blev meget fin.


lørdag den 26. november 2011

Jeg er igang med...

At se det her:


Arhmen hvor er det altså hyggeligt, at krybe under tæppet på sofaen med en kop te og pebernødder. Jeg varmer op til max hygge. Nu er det nemlig snart december....

torsdag den 24. november 2011

Mine dejlige fødselsdagsgaver

Jeg havde fødselsdag i sidste uge, og derfor havde jeg hele min store familie på besøg onsdag aften til hygge, snak, kaffe, kage og godter. Det var en rigtig dejlig aften. Det er så skønt, når vi alle samles. Og ikke nok med at det var super hyggeligt. Jeg fik simpelthen også SÅ dejlige nogle gaver. Så her bliver jeg altså nød til at vise lidt frem. Og en lille advarsel: Der kommer rigtig mange gavebilleder...

Det superfede kagefad er fra manden og børnene.

Pindsvin med kurv og krone har storedrengen lavet i skolen. Han er så dygtig min dejlige dreng. Stjerneøreringe er også fra manden.


Krus i dejlige farver fra min mormor og moster.

Casalingavase i den flotteste farve fra mine forældre.


Ælling fra mine forældre. Den er altså SÅ skøn.

En fin lille juleskov fra b.la. min søster.


Smukt krus fra manden og børnene.

Matadorserien fra min lillesøster. Jeg elsker den serie!

Lidt godt læsestof fra svirgerforældrene. Er totalt vild med Läckbergs krimier.

tirsdag den 22. november 2011

Omsorgsdag...

Idag bliver der hygget på højt plan. Jeg har fri, fordi vores dagplejemor holder ferie. En fridag som jeg har set frem til de sidste 14 dage. Tulle og jeg nyder en stille morgen. Tulle leger med dukker, spiser havrefras, laver mad i legekøkkenet og ser lidt Anna og Lotte indimellem. Jeg rydder op, vasker tøj, ser morgen tv og spiser nybagte boller. Igår fandt jeg det sødeste stof til et par bukser til Tulle. Det er tyndt bomuldsstof, så der bliver sat lækker pink flonelsfoer indeni. Bukserne er klippet op, og jeg håber på, at de kan blive kørt igennem maskinen, mens prinsessen sover til middag.

Lys i vinduet tidligt i morges.

Morgenkaffe i et af mine nye krus.


Fint småblomstret bomuld

lørdag den 12. november 2011

tirsdag den 1. november 2011

Efterårs hygge og små kreafingre

Vi har været igang med at lege med kastanjer her i weekenden. Oscar og jeg lavede hver en meget stor og pjusket edderkop. De to står nu i vindueskarmen og pynter og skræmmer også lidt. Lillesøster kommer i hvert fald ikke så tæt på dem, når hun går forbi. Der blev også lavet spind til at hænge op i vinduet. Oscar var vildt god til det, for han havde nemlig lært at lave dem nede i skolen.